Corona update

Het gebruiksplan voor de Petruskerk i.v.m. corona is aangepast naar de huidige situatie, update 28 oktober 2020.

Wij volgen de richtlijnen voor erediensten en andere kerkelijke bijeenkomsten, zoals gepubliceerd door Protestantse Kerk in Nederland. Dit gebruiksplan is een uitwerking van deze richtlijnen. De regelgeving is sterk aan verandering onderhevig. Dit gebruiksplan wordt bijgesteld zodra hier aanleiding voor is en zal vervolgens op deze website worden gepubliceerd.

Mocht u willen deelnemen aan de fysieke morgendiensten, dan dient u zich vooraf aan te melden bij de scriba. Het aanmelden kan via scriba@pkwapenveld.nl of te bellen 038-8449342. Vervolgens krijgt u een bevestiging of u kunt komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top