Viering kerkdiensten met de aanwezigheid van gemeenteleden.

Het gebruiksplan voor de Petruskerk i.v.m. Corona is aangepast naar de huidige mogelijkheden, update 20 mei 2021

Wij volgen de richtlijnen voor erediensten en andere kerkelijk bijeenkomsten, zoals is gepubliceerd door de Protestantse Kerk in Nederland. Dit gebruiksplan is een uitwerking van deze richtlijnen. De huidige situatie biedt ons de mogelijkheid om weer kerkdiensten te houden met de aanwezigheid van (fysieke) gemeenteleden. Op dit moment mogen er maximaal 30 gemeenteleden fysiek aanwezig zijn tijdens de kerkdiensten. De regelgeving is sterk aan verandering onderhevig, mocht het nodig zijn dan zal het gebruiksplan worden aangepast en op deze website worden gepubliceerd.

Mocht u willen deelnemen aan de fysieke morgendiensten, dan dient u zich vooraf aan te melden bij de scriba. Het aanmelden kan via scriba@pkwapenveld.nl, vervolgens krijgt u een bevestiging of u kunt komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top