Vieren

Woensdag 10 november 2021

Vieren is een cursus om mensen kennis te laten maken met christelijk geloven, aan de hand van de feestdagen.

De doelstelling van Vieren is kennismaken met het christelijk geloof, zodat deelnemers met meer vrijheid kunnen afwegen of ze dat een plek in hun leven willen geven. Want veel mensen kennen het christelijk geloof niet echt en hebben weinig ervan zelf meegemaakt. Met Vieren geef je mensen de kans serieus te onderzoeken wat het betekent om te geloven.

Op dit moment gaat Vieren door de pilotfase, zo leren we van de praktijk. Vanaf de zomer van 2022 komt de cursus breed beschikbaar.

Doelgroep

Vieren is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig en ge├»nteresseerd zijn in het christelijke geloof. Het materiaal is in het bijzonder geschikt voor twintigers en dertigers, maar elke leeftijd kan ermee aan de slag. Ook maakt het niet uit welk opleidingsniveau iemand heeft, welke spirituele ligging of kerkelijke achtergrond. Vieren is minder geschikt is voor wie heel stellig is of wie vooral anderen wil overtuigen.

Als Petruskerk in Wapenveld doen we mee aan de Pilotfase van Vieren.

Heb je belangstelling stuur dan berichtje naar Ida Boersma: iboersma@live.nl

Scroll naar boven