40-dagenproject voor kinderen

40-dagenproject: Ben jij klaar voor het feest?
Op 6 maart starten we in de kerk met het 40-dagenprojectvoor de kinderen. We gaan op weg naar het feest van Pasen.
Uit de wijde omtrek komen mensen naar Jeruzalem om het feest te vieren. Maar wat voor feest wordt het voor Jezus en zijn leerlingen? Kunnen zij eigenlijk wel feest vieren? In de verhalen uit Johannes horen we hoe het donker wordt in de stad, en hoe God op Paasmorgen een nieuw begin maakt.

Gezinsboekje voor de kinderen
De gezinnen met kinderen ontvangen een boekje met materiaal om toe te leven naar het Paasfeest. Er staan verhalen, liedjes, gebeden, spelletjes en nog veel meer in. Via de onderstaande link kan er een gedeelte van het boekje worden bekeken.

Kom op zondag naar de kerk voor de kindernevendienst
We hangen in de kerk een slinger waar elke zondag een nieuw verhaal aan komt. Zo staan we tijdens de dienst stil bij het project. Daarna gaan we verder aan de slag in de kindernevendienst. Voor de allerkleinste kinderen is er oppas.

Scroll naar boven