Gebedsgroep

Eens per twee weken (oneven) komen wij als gebedsgroep van 18.45u tot 19.30u bij elkaar in de woonkamer van Piet en Leunie van ’t Hoog. Aanleiding voor de start van deze groep was het ziek zijn van een jongeling uit onze gemeente. Omdat wij merkten dat er echt kracht uitgaat van gebed, het ons samenbindt en ons zelf sterkt in ons geloof, komen wij nu jaren later nog steeds samen om te bidden. Niet alleen voor de zieken, maar ook voor alleen gaanden, jonge gezinnen, gemeenteopbouw en wat er vanuit de wereld op ons afkomt. Natuurlijk danken we onze goede God ook voor al het moois wat Hij ons geeft. 

De bezetting varieert van 3 tot 12 personen per avond en kan één van ons geen woorden vinden voor een gebed, dan wordt er in stilte mee gebeden; God hoort ieder hart. 

Graag ontvangen we vanuit de gemeente actuele gebedspunten, zodat wij deze bij God mogen brengen. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met deze gebedspunten en blijft waarvoor gebeden wordt binnen de groep.

We zijn door de jaren heen gegroeid van 8 naar 14 gemeenteleden en kijken er naar uit om met meer en meer gemeenteleden samen te bidden. Hoe mooi zou het zijn om meerdere groepen te kunnen laten samenkomen en te bidden voor wat er in onze gemeente leeft. We gunnen ook jou van harte om op deze manier samen gemeente te zijn.

Wil je gebedspunten aandragen of zou je mee willen bidden, neem dan contact op met

Nanda, ( jan-nanda@solcon.nl ) of Gerhard, ( brcoolg@outlook.com )   

Ook voor extra informatie kun je bij hen terecht.

We hopen op veel reacties.

Bekijk de agenda wanneer de gebedsgroep bij elkaar komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven