Collecteren via Givt

Jaarlijks stelt de Kerkenraad zorgvuldig een collecterooster vast. Sinds de lancering van Givit (app) valt het op dat bijna iedereen het collectegeld als totaal bedrag overmaakt. Om de drie collectes tijdens de kerkdienst allemaal tot hun recht te laten komen, verdelen de kerkrentmeesters de collecteopbrengsten nu over de drie collectes.

De Petruskerk zou dat graag anders willen zien en wil u vragen om het collectegeld dat u via Givit (app) in het vervolg gaat geven te verdelen over de drie collectes zoals u ook gewend was met klassieke collectezak. Op deze manier komen de collecteopbrengsten bij de juiste collectes terecht en kunt u wellicht ook u persoonlijke voorkeuren laten zien tijdens het geven van de collecte. De kerkrentemeesters hoeven uw collecteopbrengsten dan niet meer te verdelen over de verschillende collectes.

Het zou fijn zijn als iedereen hier aan wil bijdragen.

Hoe werkt het?

  1. U vult het bedrag in dat u wilt geven aan de 1e collecte.
  2. U drukt op “+ Collecte toevoegen”.
  3. U vult het bedrag in dat u wilt geven aan de 2e collecte.
  4. U drukt op “+ Collecte toevoegen”.
  5. U vult het bedrag in dat u wilt geven aan de 3e collecte.
  6. Vervolgens drukt op “Volgende” en selecteert u Pertruskerk Wapenveld.
  7. U drukt op “Geven” en het geld word op de drie verschillende collectes gestort.

Namens de Petruskerk bedankt voor uw gift en mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact op nemen met kerkrentmeesters.

Scroll naar boven