Hemelvaartsdag

3 mei 2024

‘Uit het oog, in het hart’, zal het thema zijn voor de Hagepreek op Hemelvaartsdag bij molen de Vlijt te Wapenveld, de aanvang is om 10.00 uur.

Het is nog te vroeg om de weerberichten te checken, maar we hopen natuurlijk weer opnieuw dat het een stralende Hemelvaartsdag (9 mei) zal worden! Om weer samen te zingen en elkaar te ontmoeten in de buitenlucht bij molen de Vlijt in Wapenveld.
Net als voorgaande jaren houden we als gemeentes van de Kruiskerk en van de Petruskerk samen een openluchtdienst die om 10 uur begint. Er staan een aantal houten klapstoelen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een stoel meenemen of een fleurig kleedje om op het gras plaats te nemen.

De kinderen gaan tijdens de dienst in optocht naar een knutsel- en spelprogramma. Na de dienst is er koffie/thee/fris en…..cake!

Het leek ons mooi om de gezamenlijkheid te onderstrepen door ook dit jaar weer samen fietsend aan te komen bij het molenterrein. Dus pak de fiets en ga samen op weg vanaf de Kruiskerk naar de Petruskerk aan de Kwartelweg. Fietsers van de Petruskerk: wachten jullie op het kerkplein de Kruiskerkers op om samen naar de molen te fietsen? Verzameltijd bij de Kruiskerk is 8.45 uur (vertrek uiterlijk 09.00 uur) en verzameltijd bij de Petruskerk 9.30 uur. (Bij slecht weer blijven we in de Petruskerk.)

De opbrengst van de collecte zal naar “de Cirkel” gaan, de kledingbank in Heerde.
Na de koffie zijn er voor de liefhebbers wandelroutes van 3,5 en 13,4 km en fietsroutes van 36, 46 en 51 km beschikbaar .
Ook gaat na de koffie Eet it bij Edith open, zodat er de mogelijkheid is om iets te eten, dit wel voor eigen rekening.

Van harte welkom!

Scroll naar boven