Jeugdienst

Op zondag 7 april zal er weer een jeugddienst zijn in de Petruskerk, wij starten om 19:00 uur en deze jeugddienst zal worden verzorgd door Henk en Leonie.

Schrijver en zangeres Leonie brengt samen met haar vaste pianist Henk al jaren een grote glimlach en waar nodig wat troost en hoop in de kerk. Het is geen optreden, maar een samen beleven van de dienst; dat verschil kun je horen en voelen!

Ook zijn Henk en Leonie ambassadeurs van World Vision. Tijdens de dienst zal voor deze organisatie gecollecteerd worden. World Vision geeft voedselhulp. Dit betekent meer dan alleen een maaltijd. Het geeft kinderen de basis die ze nodig hebben om gezond en sterk op te groeien en verandert hun toekomst voorgoed. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens de dienst een gift te kunnen geven dan kunt u later ook uw gift overmaken via deze bankrekening: NL54 ABNA 0412 0072 82 o.v.v. ‘Collecte voedselhulp’.

Hopelijk kom jij ook!

Scroll naar boven